Vos en recordau, quan éreu petits, que més d’una vegada per berenar teníeu un panet al qual hi ficàveu una barra de xocolata per un cap fins que sortia per l’altra? Només amb això ja teníeu aquell pastís farcit (sense embolcalls) que ara es ven per tot.

La pastisseria industrial ha substituït sovint els «berenars dolços» que donam als més petits cada dia, bé per comoditat, bé perquè aquest tipus de productes inclouen «regalets» que criden l’atenció dels més menuts de la casa.

Però podeu estar segurs que els berenars dolços més tradicionals són els menys perjudicials per a la salut dels vostres menuts. Sempre és més sa menjar-se una cosa feta nostra que aquells pastissos que es venen de fa anys elaborats industrialment que inclouen tota casta de conservants, colorants i potenciadors del gust artificials. Estau segurs que voleu que els vostres menuts es mengin això?

I si passau per qualsevol de les nostres pastisseries de Campos o Palma i els duis per berenar una galleta, o una galleta banyada en xocolata, o una palmera feta de l’hora, o una coca de crema... o fins i tot aquell panet per posar-hi la xocolata, com fèieu vosaltres?

Si passàveu tant de gust amb això, per què no ho donau a descobrir als vostres menuts? Recuperem les coses bones de la nostra infantesa per donar-les als que ara són infants!