N’hi ha que no han de menester cuidar-se ni posar-se a règim despès de les festes, i per a ells hem escrit aquest article, en el qual vos presentam un dels pastissos que té més èxit entre els més golafres.

Es tracta del Montserrat, un pastís de pasta de full cobert de crema d’ou i nous, i acabat amb punts de trufa i cacau en pols. No és que sigui precisament una cosa “lleugera”, però és taaaaaaaaaaaaaaaan bo, que si en tastam una miqueta no pot passar mai res!

En feim de dues mides: el mitjà, d’entre sis porcions i vuit; i el gran, d’entre deu i dotze, segons com faceu els trossos o com sigueu de golafres. Si el voleu més gran, comentau-nos-ho, ben segur que vos el podrem preparar!

En qualsevol cas, encara que vos ho contem, no vos podeu fer una idea aproximada de com és de bo aquest pastís, de manera que si el voleu tastar, ja ho sabeu, com vos deim sempre, veniu a qualsevol de les nostres pastisseries de Palma o de Campos i feis la vostra comanda. Vos prometem que vos encantarà!