Continuam amb Sant Antoni. Com vos hem comentat al post anterior, a més de les espinagades és ben tradicional anar a qualque fogueró amb la família o els amics i fer-hi una bona torrada.

Està ben clar que una bona llangonissa, o una tallada de ventresca o de llom no poden faltar a un fogueró, però allò que segur que no pot faltar és el seu suport imprescindible: el pa... o fèieu comptes menjar-vos un companatge sense pa?

També sabeu que hi ha pans... i pans de veres. Amb pa de veres la torrada té més bon gust, de manera que no ho dubteu: per aquestes festes, comanau-nos el pa que necessiteu. Sabrem fer que gaudiu encara mes de la carn que torreu. A més, si sou dels que vos estimau més que vos donin el pa llesques fetes, ja sabeu que nosaltres vos l’hi donam, perquè només l’hàgiu de posar damunt les graelles i vos ho pugueu menjar tot quasi al mateix moment.

Vos esperam a les nostres pastisseries de Campos i de Palma per preparar les vostres comandes. No ho deixeu per al darrer moment, que una torrada sense pa de veres no és una torrada!