La setmana passada, un client que volia fer una sorpresa a un familiar va passar per la nostra pastisseria de Palma i ens va demanar si podríem fer un pastís amb una imatge a partir d’una foto. Ens va transmetre que tenia dubtes, que feia estona que cercava una pastisseria on poguessin fer aquest encàrrec i que no en trobava cap.

Realment, estava un poc desesperat, ja que s’acostava el dia de fer la sorpresa... Faltaven nomé dos dies per l’aniversari del seu sogre! Havia de quedar bé!!

Va respirar tranquil quan li vàrem dir que no hi havia cap problema, que només ens havia de dir quin pastís volia i per a quantes persones. Finalment, es va decidir pel pastís ‘reina’ (al qual afegim nous a dins), que deu comensals es varen cuidar de fer desaparèixer. L’endemà, ens va comentar que els havia encantat a tots, cosa que ens va fer ben contents!

Tal com vos deim sempre, si teniu qualsevol encàrrec que surti de la normalitat, no dubteu a comentar-nos-ho, ja que és ben possible que vos puguem ajudar. Veniu a les nostres pastisseries de Palma o de Campos i comprovau-ho!