Som allò que ens menjam

La preocupació por les coses que ingerim ha crescut de forma exponencial als darrers anys, al mateix temps que la frase “som allò que ens menjam” ha fet fortuna, i la repeteixen i la tornen repetir els nutricionistes, els cuiners, els gastrònoms, els tertulians, els polítics i els taxistes.

La frase en qüestió té en realitat més de 150 anys i correspon al filòsof alemany Ludwig Feuerbach, que va dir: “si es pretén millorar el poble, en lloc de discursos contra els pecats donau-li millors aliments. L’home és allò que es menja”. El sentit de la frase ha canviat durant aquests anys fins arribar a allò que avui en dia entenem, és a dir, que com millro qualitat té el producte, millor salut té qui el consumeix, i d’això a Pastiseries Pomar en som ben conscients.

No tenim tants d’anys com la frase de Feuerbach, però durant els nostres 117 anys d’història sempre hem tengut clar que el producte va davant tot, i que sense un bon producte fet amb ingredients de primera qualitat, el nivell actual de satisfacció dels nostes clients no es podria mantenir.  

Deixau que vos en convencem, veniu a qualsevol de les nostres pastisseries de Campos o Palma i comproveu la gran varietat de productes que feim cada dia per a vosaltres. Vos hi esperam!