Orgullosos d’allò que feim

Els anys d’ofici i d’esforços, i l’amor per les coses ben fetes és allò que ens fa tenir una distinció exclusiva. És la distinció que ens proporciona més garanties per connectar amb un client que sàpiga apreciar els nostres productes. 

A més, són els productes de sempre, productes populars i accessibles que, avui més que mai, serveixen per mantenir estable una activitat diària. Però a més, hi ha satisfaccions que no tenen preu, com assolir la perfecció en una pasta de fulls, en una ensaïmada o en un croissant, cosa que és motiu, avui i sempre, d’amor per un ofici. Tenint esment a aquests aspectes garantim la supervivència de la bona pastisseria i el seu reconeixement.

Des de pastisseries Pomar seguirem tenint cura i esment d’un ofici que ens ha donat tot allò que som des de fa més de 115 anys. Volem tornar a la nostra professió i als nostres clients tot allò que ens han donat durant més d’un segle, i per això ens esforçam cada dia com si fos el primer, i encara més en situacions com la que estam superant junts.