Mantenim el repartiment a domicili

Tothom sap que hem començat una nova setmana, i amb ella una nova fase en el confinament. Ja ens podem moure un poc més, acudir a comerços i fins i tot ens podem reunir amb familiars, sempre mantenint la distància adequada.

A poc a poc anam superant la por d’un contagi, que és, tot s’ha de dir, ben comprensible.

A les nostres pastisseries hem rebut peticions de clients per mantenir el repartiment a domicili a Campos i voltants, ja que existeixen col·lectius vulnerables que encara s’estimen més no sortir de ca seva. Som sensibles a aquesta petició, i per tant vos volem confirmar que, de moment, mantenim el repartiment a domicili, i no tan sols per a persones con patologies prèvies o d’edat avançada, sinó per a tots els veïns de Campos i voltants. 

A més, si no sou a Campos, podeu seguir fent les vostres comandes a pomaronline.com, i rebreu els nostres productes l’endemà a ca vostra.

Si sou dels que vos estimau més sortir de ca vostra per comprar el pa, pastissos o qualsevol altre producte dels que podeu trobar a les nostres pastisseries de Campos o Palma, vos esperam ja a les dues tendes de Campos i a la de Palma per poder-vos atendre com sempre.