Ensaïmades de veres
Si hi ha cap reina a la rebosteria mallorquina és, sens dubte, l’ensaïmada.
Una elaboració que agrada a quasi tothom i que és extremadament versàtil, perquè són moltes, les castes d’ensaïmada que us podem oferir.
Comencem per les clàssiques. L’ensaïmada llisa, la de crema, nata o cabell d’àngel són, sens dubte, les versions més tradicionals que podeu trobar a les nostres pastisseries.
Però no són les úniques! Si encara no les heu tastades, us recomanam tastar les farcides de trufa, nata i trufa, ametla… o, per exemple, les de sobrassada, darrers dies, crema i albercocs o sobrassada i figues.
A més, pensau que les ensaïmades no són una ciència exacta, i, com que són tan versàtils, admeten moltes més combinacions. Ara recordam com va néixer la nostra ensaïmada “dels darrers dies”, una deliciosa combinació de la millor ensaïmada amb punts de crema i trossets de sobrassada. Aquesta combinació, que es va idear a un sopar amb amics, combina la dolçor de la crema acabada de fer amb el salat d’una bona sobrassada mallorquina… Us la recomanam!
Recordau fer la vostra comanda a les nostres pastisseries de Palma o Campos, o a pomaronline.com