Com sabeu, els més petits tornen a l’escola. Són circumstàncies diferents d’altres anys, ja que hauran de canviar la seva manera de socialitzar amb els seus amiguets i hauran d’aprendre a mantenir la distància social.

Creim que els nins notaran profundament aquest canvi, per ventura serà el moment en què començaran a ser més conscients de la situació de pandèmia que ens ha tocat viure, i per això també creim que “normalitzar” la situació és a les nostres mans, i això implica mantenir les rutines que seguíem amb ells abans que es decretàs l’estat d’alarma, o almanco les que es pugui.

Una d’aquestes rutines és la de preparar-los el berenar perquè se’l puguin prendre al pati, i per això vos podem oferir una gran varietat de productes que segur que als més petits de la casa els encantaran (i als no tan petits també).

Dolç como dònuts (normals o banyats en xocolata) o palmeres, un tros de coca de trempó o una panada, i per suposat, un panet fet amb un llonguet o un panet d’oli nostres.

Tot això ja sabeu que ho teniu disponible a qualsevol de les nostres pastisseries de Campos o Palma. Bona tornada a l’escola!