Tradició, però també innovació

Ja sabeu que les Pastisseries Pomar hem estat amb vosaltres tota la vida, literalment. Ja són 117 anys d’història, que han suposar entrar a milers de cases, i sempre amb una idea molt clara: productes de qualitat i tradicionals.

El nostre catàleg és, sens dubte, una bona mostra d’això que comentam, ja que inclou productes com els llonguets, les ensaïmades, les panades, els panellets o el torró, entre molts d’altres. Com veis, aquests productes són anteriors a la nostra existència, però hem intentat –i aconseguit– mantenir les receptes amb les quals vàrem començar, als nostres orígens... Poc han canviat el pa o els pastissos que feia en Francesc Pomar Aguiló devers l’any 1902 respecte al pa que feim avui!

Allò que sí que tenim clar és que no necessàriament canvien els productes, però sí la manera de fer-los. De vegades, la innovació, a la nostra empresa, hi ha estat ben present, sobretot a l’hora d’adaptar les nostres eines als temps actuals. No és concebible fer el volum de productes que feim sense l’ajut d’aquests avanços.

Però allò que és més important és que, encara que els mitjans puguin ser diferents, el resultat és el mateix que a l’any 1902, i ho podeu comprovar en voler a qualsevol de les nostres pastisseries de Palma o de Campos. Vos hi esperam!