Idò ja hem passat les festes! Hem viscut un Nadal diferent amb celebracions més reduïdes, però enguany s’havia de fer així. Vos volem agrair la confiança que ens heu donat per seguir endolcint les vostres festes amb els nostres productes, de veres, tot l’equip que forma Pastisseries vos ho agraïm enormement.

Però… “només” hem passat Nadal, i d’aniversaris n’hi ha tot l’any, no és ver? És d’això que vos volem parlar avui, de celebrar el vostre aniversari d’una forma diferent amb nosaltres.

Quantes vegades vos heu imaginat celebrar l’aniversari amb un pastís especial que ningú més pogués tenir? Basta d’imaginacions, per si no ho sabíeu, nosaltres podem fer realitat el vostre somn 

Des de pastissos amb formes especials fins a gusts personalitzats o ingredients que vos agradin molt… tot això hi cap, a la nostra proposta de pastissos… així que ja ho sabeu, si voleu un pastís especial en el dia més especial de l’any, no dubteu a contar-nos la vostra idea… és ben probable que aconseguim fer-la realitat i que a més sigui boníssima!

Vos esperam a les nostres tendes de Campos o Palma.