Durant la nostra història, ja llarga, hem recorregut i superat moltes situacions que no han resultat còmodes… hem passat guerres, crisis econòmiques i ara sanitàries, però al cap darrer, sempre seguim avançant.

A la nostra empresa tenim la màxima que tot s’assoleix amb esforç, i això suposa que hem d’estar sempre pendents de tot allò que ens envolta per poder anar superant los obstacles que van sorgint i per poder seguir donant el servei que fa més de 115 anys que donam als nostres clients.

Ningú entendria la pastisseria de Mallorca sense Pomar, com nosaltres no entendríem el nostre negoci sense vosaltres, amics i clients nostres de tota la vida.

 Per això, en aquests moments difícils, hem apostat per continuar al vostre costat més que mai, mantenint oberts dos punts de venda presencial (Campos i Palma) i reforçant el servei a domicili perquè ningú quedi sense pa o qualsevol altre producte dels que oferim.

Ara que tot recobra el sentit, ja hem obert el tercer punt de venda (a Campos) i esperam a poc a poc recuperar horaris, ara reduïts.

Tot això suposa, com diu el títol d’aquest article, superar-nos cada dia, però creis que això és més bo de fer devora vosaltres, tal com ho hem fet tota la vida. A poc a poc ens en sortim! Però encara ens queda molt de camí per fer plegats!