A tothom li deu sonar l’expressió serveis essencials que tant sentim darrerament per mor de l’actual situació relacionada amb l’estat d’alarma.

Com sabeu, establiments com els nostres es consideren serveis essencials, ja que produïm aliments necessaris cada dia per a la població, i estam ben orgullosos de poder posar el nostre granet d’arena perquè qualsevol família que ho necessiti pugui tenir el pa a la taula cada dia.

Igual que nosaltres, el transport públic és un servei essencial que garanteix la mobilitat de la ciutadania a l’hora de desplaçar-se als seus llocs de feina, i el seu personal se pot considerar que és a la primera línia de batalla contra el virus, ja que s’hi exposen més que altres col·lectius.

La setmana passada vàrem pensar que era un bon moment per tenir un detall amb els conductors de l’EMT de Palma, i ens vàrem posar a la feina! A la botiga de Palma hi vàrem preparar un enviament de mones de Pasqua i els les vàrem enviar a les seves cotxeres perquè allà en poguessin gaudir.

Ens consta que varen estar encantats. Comentaris com “per coses com aquesta ho paga, continuar a primera fila” o “que ens dona de força que se’n recordin de nosaltres en aquests moments!” ens alegren molt. Si amb aquest detall troben forces per seguir al capdavant, nosaltres n’estam encantats! 

I al capdavant seguim també nosaltres cada dia a les nostres botigues de Palma i Campos o bé a través de pomaronline.com. Així és que ja ho sabeu, vos seguirem acompanyant!