Molts de vosaltres teniu infants a ca vostra, que, de vegades, s’avorreixen i es fan una mica incontrolables… o no? No passeu pena, els nins són així! 

Perquè estiguin entretenguts, vos proposam un pla ben senzill… Només vos demanam que no vos poseu nerviosos si es posen farina fins a les orelles!

Què vos pareix si feis tots junts un senzill pastís? Segur que s’ho passaran molt bé i a més estaran ben entretenguts al mateix temps que els introduïu al món de la cuina.

Vos deixam una recepta que trobam que és bona de fer per ells i de resultat francament bo… els encantarà! A més, unim dos ingredients que ben probablement agraden a tots: la coca-cola i la xocolata. Aquí ho teniu:

Tarta xococola:

  • Ingredients: 250g de farina, 1 sobre de llevat en pols, 200g de sucre en pols, 3 cullerades de cacau en pols, 1 cullerada de bicarbonat sòdic, 250g de mantega, 200ml de Coca-Cola, 225ml de llet sencera, 2 ous i 1 culleradeta d’extracte de vainilla.
  • Elaboració:Es comença cernent la farina, el sucre, el cacau i el bicarbonat. Després es mesclen aquests ingredients amb una cullera perquè s’integrin. A part, es baten els ous amb la vainilla líquida. Dins un perol es fon la mantega, s’hi afegeix la Coca-Cola, i en haver-se mesclat s’hi afegeix la llet, es deixa reposar un parell de segons i es lleva del foc. S’afegeixen els ous i la mescla de mantega a la mescla de la farina, remenant sempre seguit suaument fins a aconseguir una pasta sense grums, que es posa dins un motle ben untat de mantega. Es posa tot dins el forn ja calent a 180º devers 45 minuts, o fins que punxant amb un escuradents surti net.

Si vos fa vessa anar de cuines, sempre podeu fer una volta fins a qualsevol de les notres botigues de Campos o de Palma i triar el pastís que vos agradi més.