El seu origen és anglès, cosa que no ens ha de sorprendre si tenim en compte que el costum europeu de prendre te ve d'Anglaterra, on no és una beguda més, sinó que està intensament lligada a la seva història i els seus costums.

Fins al punt que el famós te de les 5 és internacionalment conegut, i es troba abastament reflectit a la literatura, a la música o al setè art, tant a la petita pantalla com a la gran. És segur que també ho heu vist en qualque ocasió. Fins i tot és probable que els vostres fills tenguin un joc de tasses de te per jugar.

És cert que avui les pastes de te no es prenen només amb te, sinó que són presents a qualsevol festa, o, fins i tot, és un d'aquells dolços que a moltes cases no falten els diumenges als dinars familiars o, per ventura, cada dia i tot, per si volem quedar bé amb les visites. És una pasta molt habitual a les cases dels nostres pares i padrins.

Com que sabem que vos agraden molt, és un dels productes que treballam de manera artesana i que feim cada setmana, per tal d'assegurar-nos que a les Pastisseries Pomar el producte que oferim és fresc i en les millors condicions.

Per elaborar les pastes de te empram:

Farina, ous i sucre per a la pasta, i després s'acaben amb confitura de fabricació pròpia (res de confitures industrials), fruits secs i xocolata selecta amb un 75% de cacau.

I poc més, simplement vos animam que les tasteu a ca vostra o a qualsevol de les nostres botigues, amb un bon te o qualsevol altra infusió que vos faci ganes. Vos esperam!