Panellets, com diferenciar els autèntics?

Amants dels panellets, ja queda ben poc, ben aviat els tendreu damunt la taula, però, vos heu plantejat mai com diferenciar els tradicionals panellets d’altres que es poden trobar al mercat i que no ho són?

Vagi per endavant que els nostres panellets es regeixen per la recepta tradicional, i a més, com ja vos vàrem comentar, els productes amb què els elaboram són de qualitat extra.

Però parlem clars: el massapà del panellet tradicional està fet exclusivament d’ametles, sucre i ous. I res pus. No duu patata o moniato ni altres substitutius, introduïts per baixar costs. 

A més, lels panellets artesanals s’elaboren d’en un en un. És un producte que, per la mida i procés d’elaboració, requereix moltes hores de feina a l’obrador i moltes mans. Podem estar més de 3 hores a fer una font variada de panellets de forma artesanal, des que s’obri el sac de fruits secs per començar a elaborar el massapà i fins que els panellets arriben al mostrador, i això es coneix en el producte final.

Recorda que en podeu trobar a les nostres pastisseries de Palma i Campos i a pomaronline.com