Avui parlam d’un producte que sovint s’associa a les panades, encara que té identitat pròpia i en realitat se’n fan i mengen de cap a cap d’any.

El cocarroi es un tipo de empanada típica de Mallorca y de Ibiza (lo sabías?). 

El cocarroi és una pasta típica de Mallorca, però també d’Eivissa, ho sabíeu? Consisteix en una pasta de farina, que inicialment es fa redona i s’aprima. Després s’hi afegeix la verdura i altres ingredients (panses i pinyons), que es posen damunt la pasta. Tot seguit es doblega l’altra punta per damunt, i s’uneixen els caires amb petits pessics. Queda una forma de mitja lluna característica, i es cou al forn.


Això són els cocarrois més típics, però també se’n fan amb patata i ceba.

A més, en podeu trobar a les nostres botigues d’elaborats amb pasta llisa (salats) o amb pasta dolça. Segons el vostre gust, en podreu triar un o l’altre. Vos garantim que, trieu el que trieu, serà boníssim.

Veniu a les nostres pastisseries de Palma o Campos i duis-vos-en un per berenar!