Guia dolça per a visitants de Mallorca

Que a l'Illa hi arriben milions de turistes cada any ho sabem tots. I que els turistes de vegades es pensen que productes que no són nostres ho són, és normal. I per això dedicam aquest article a ells... als visitants que cada any visiten les nostres botigues de Palma o de Campos. En venen molts!

I amb nosaltres descobreixen des d'una ensaïmada fins a un quarto embetumat, o una panada, o un cocarroi, o el nostre pa, aquest pa tan nostre, tan d'aquí, tan característic de les nostres botigues.

Evidentment hi ha productes de temporada, com les panades del Dimoni (per Sant Antoni, 17 de gener), que no estan disponibles tot l'any, però si coincidiu amb un producte de temporada, i cada temporada té el seu, vos el recomanam encaridament!

Aprofitau per conèixer la part dolça i salada de la gastronomia mallorquina, que vos podem oferir a les nostres botigues de Campos o de Palma, i pensau sempre que sou davant un producte elaborat amb molta cura, artesanalment, triant a consciència les millors matèries primeres, seguint les receptes tradicionals per oferir-vos el millor gust, el gust que vos mereixeu. Vos esperam!