El secret de la xocolata

Sí, parlam de xocolata, aquest producte tan deliciós i alhora tan delicat, que s’ha de treballar dins un marge molt estret de temperatures, fora del qual ja no queda igual, i que s’ha de tractar amb especial cura i afany, perquè, si no, és ben coneixedor.

Pot ser que hàgiu vist xocolates molt brillants a qualsevol casta d’elaboració (ben aviat parlarem de les nostres mones de Pasqua). La xocolata brilla i és atractiva a la vista si s’ha temperat de manera correcta. Per exemple, la xocolata negra es fon a uns 45-50 graus, i després s’ha de temperar a uns 30 perquè sigui moldejable i quedi amb una lluentor que resulti atractiva per als nostres clients.

D’això en sap molt na Fàtima, que està més d’un mes “tancada” dins l’obrador treballant únicament amb xocolata i, paraules textuals, “som feliç, m’encanta!”.

Sens dubte, per treballar un producte tan delicat és molt important posar-hi afecte i passió, i vos prometem que na Fàtima n’hi posa!

Tenim moltes ganes de mostrar-vos les seves creacions per aquestes festes de Pasqua... ben aviat ho farem, i ens les podreu encarregar, o adquirir-les, a les nostres botigues de Campos o Palma.