Les postres “de la casa”

Teniu un restaurant? Heu elaborat una carta amb uns plats que considerau que són molt encertats per als vostres clients? I les postres, hi heu pensat?

Si heu contestat que sí a les dues primeres preguntes i que no a la darrera, aleshores, estimats amics, deixau-nos dir-vos que “Houston, tenim un problema!”.

Heu de considerar que les postres són un senyal més d’identitat del vostre restaurant i que no se’ls pot menystenir. Quantes de vegades heu anat a dinar a un restaurant i per unes males postres ja vos han fuit les ganes de tornar-hi? Voleu que el vostre restaurant sigui un d’aquests?

Deixau-nos que vos ajudem a diferenciar-vos de la competència amb unes postres distintes i especials que faran que els vostres clients se’n vagin del vostre establiment amb una bona impressió. 

Permeteu-nos que vos recomanem unir els nostres 118 anys d’història amb les vostres idees per aconseguir unes “postres de la casa” que siguin una eina potent per atreure nous clients.

Si trobau que podem col·laborar, feis-nos-ho saber a les nostres pastisseries de Campos o Palma i...parlem-ne!