L’origen dels bombons dels quals gaudim avui l’hem de cercar a França, concretament a principis del segle XVIII, quan el pastisser de Lluís XIV va preparar unes delícies de fruites banyades en xocolata. En tastar-les, el Rei Sol va dir “bon bon”, que en francès vol dir “bo bo”, com volent dir que li havien agradat molt. Posteriorment, totes les xocolates farcides varen adoptar el nom de bombó.

Gràcies a la idea d’aquest pastisser, altres artesans varen començar a crear les seves pròpies elaboracions amb diverses tècniques a petits negocis familiars per tot Europa.

Des d’aleshores, la indústria xocolatera ha ideat multitud de varietats de bombons amb diferents xocolates i ingredients, i han esdevengut el producte premium de xocolata per excel·lència.

El secret? Tractar bé la xocolata (és molt sensible a les temperatures) i productes de molt alta qualitat (la diferència entre fer servir un fruit sec de baixa qualitat i els que feim servir a Pastisseries Pomar és abismal).

Si voleu els vostres bombons, acostau-vos a qualsevol de les nostres botigues de Campos o de Palma i duis-vos-en a ca vostra aquests delicats plaers!

Fins al proper article, “bombons”!