No és la primera vegada que sortim a la premsa. S'ha de considerar que una empresa familiar amb més de 115 anys d'història té molts de números per anar sortint als mitjans per un motiu o un altre.

Aquesta vegada ha estat al Diario de Mallorca, a propòsit de la festa de Tots Sants... i, com no podia ser d'altra manera, en un article que parla dels productes tradicionals d'aquests dies, i dels quals hem parlat les setmanes anteriors (els panellets i els rosaris).

A l'article vàrem explicar que els panellets són un producte que fa vint anys que es ven a les nostres pastisseries en unes quantitats molt semblants, cosa que ens fa pensar que tenen acceptació i que és un producte que, tot i que té l'origen a Catalunya, es pot considerar ja tradicional d'aquests dies a la nostra Illa.

Pel que fa als rosaris, a l'article hi podreu aclarir per què ja no els feim amb la tradicional patena de carabassat, sinó amb xocolata (que als més menuts els encanta!).

Volem agrair a Diario de Mallorca que ens hagi inclòs en aquesta notícia per tal que explicàssim un poquet més com elaboram aquests productes d'aquests dies assenyalats.