Sou enfora? Cap problema!

N’hi ha molts que, per diferents motius (feina, estudis, amor…), són fora de l’Illa i enyoren molt els nostres productes típics.

N’hi ha molts que, en tornar a Mallorca per vacances o per veure la família, passen per les nostres botigues i ens conten les ganes que els ha fet una panada o una ensaïmada de les que feim a ca nostra.

I sempre els deim que si ens enyorau és perquè voleu, perquè amb pomaronline.com podeu tenir aquestes panades, ensaïmades o qualsevol producte dels que feim i que no s’han de conservar en fred a ca vostra l’endemà d’haver fet la vostra comanda.

És tan senzill com accedir a pomaronline.com, triar el producte que voleu, i en un no-res ja el tendreu a ca vostra per poder-lo assaborir.

Vos imaginau, aquesta Setmana Santa, tenir la possibilitat de comanar mitja dotzena de panades i tenir-les a qualsevol lloc de la Península per recordar com és Pasqua a ca vostra? Pensau-hi… No trobau que és una bona idea? Si coneixeu qualcú que sigui fora de l’Illa, compartiu-hi aquest article, vos ho agrairà!