Vos comentàvem, fa un parell de dies, que Nadal s’acosta, i ja és gairebé inevitable que qualsevol mostrador no ens hi faci pensar. Com podeu suposar, els nostres mostradors de Campos i de Palma també estan a punt per l’ocasió.

Ja podeu trobar, als nostres establiments, un massapà magnífic, fet de forma tradicional, que és com ens agrada fer les coses.

L’origen d’aquest producte, que tant s’associa amb les festes nadalenques, és discutit, però les versions més versemblants el situen a Toledo al segle XII... ha plogut molt!

És una menja altament calòrica, ja que els seus principals ingredients són el sucre i l’ametla... però per Nadal ens podem permetre qualque llepolia i ser més laxes en la dieta... Ja arribarà l’any nou per fer el propòsit d’apuntar-nos al gimnàs!

A les nostres botigues o a pomaronline.com hi podreu trobar aquesta delícia en la seva versió clàssica, i també amb fruita confitada, fruita confitada i nous o fruita confitada i pinyons. I tot, com sempre, elaborat amb productes de primeríssima qualitat, així com ens agrada!