La xocolata ens estimula

Segons s’ha donat a conèixer en un estudi elaborat per la Universitat de Wheeling (Estats Units), la xocolata conté nombroses substàncies estimulants, com la teobromina, la cafeïna i la fenetilamina, per la qual cosa s’ha afirmat que consumir-ne pot estimular les funcions del cervell.

És un estimulant natural: la xocolata aporta gran quantitat de teobromina, que és un gran estimulant del sistema nerviós central. Conté un principi actiu que pertany a un grup de productes químics coneguts com a endorfines, que produeixen un efecte estimulant al cervell. En mesclar-se amb el flux sanguini, aquestes endorfines aixequen l’ànim, i produeixen una energia positiva i uns sentiments que van des de la felicitat a l’eufòria.

Ja ho sabeu, si estau un poc desanimats o tristots… a menjar xocolata, que és molt bo!

I per això, comptau amb nosaltres, ja sabeu que tenim una gran varietat de productes amb xocolata que podeu trobar a les nostres botigues de Campos i Palma.